Fejlesztés alattKedves Látogatónk! Az oldalon archív tartalom található. Megértését köszönjük.

BADAR® - Business Administration Analyzer and Reporting System

A sas, egy éles szemű, magasan szárnyaló, nemes madár. A SAS egy betűszó, a Sales Administration System angol kifejezés rövidítése, magyar jelentése: Értékesítés Támogató Rendszer.

A BADAR® név egy mozaikszó a Business Administration Database management, Analyzer and Reporting System angol kifejezés rövidítése. Jelentése: Vállalatirányítási adatbázis-kezelő, elemző és jelentés-készítő rendszer

Minden vállalkozás eljut a fejlődése során arra a pontra, amikor a szervezeten belüli és a különböző partnerekkel történő kommunikációs folyamatok gyors, szabványos megoldásaira van szüksége.

A beérkező érdeklődések nyomonkövetése, árajánlatok készítése, azok követése, szerződések és azok teljesítésének dokumentációja, stb. mind-mind olyan ismétlődő, mégis egyedi figyelmet igénylő tevékenységek, melyek esetében nincs helye hibának.

Ajánlat követés folyamatábrája

A BADAR®  célja

A BADAR® elsősorban Értékesítés Támogató Rendszer (ÉrtékTáR, vagy röviden ÉTR), vagy más szóval Értékesítési Adminisztrációs Rendszer (ÉAR) (Angolul: Sales Administration System (SAS).

A BADAR® célja, hogy segítse a felhasználó szervezeteket az értékesítési munka (disztribúció) összetett folyamatainak hatékonyabb elvégzésében: az értékesítési akciók előkészítésében (pre-sales), a kiadott ajánlatok nyomon követésében (sales), valamint a szerződések teljesítése során és a garanciális időszakban bekövetkező események rögzítésében, kezelésében (after-sales).

A BADAR® segít az ügyfelektől beérkező kérések, kérdések és észrevételek minél magasabb minőségi szinten, és minél rövidebb időn belül történő megválaszolásában (CRM), kihasználva a modern elektronikus kommunikáció adta lehetőségeket (e-Business, e-CRM).

A BADAR® segíti a munkatársakat abban, hogy ne felejtsék el kritikus teendőiket, és segíti a vezetést abban, hogy mindig tudja, mi történik a vállalat értékesítési osztályán belül, és szükség esetén késedelem nélkül közbeavatkozhasson...

Kíváncsi, hogyan lehet az Ön segítségére ez az innovatív megoldás? Kattintson! >>